nivellescommerces.be

Hoe suède loafers het beste bij mij passen

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Hoe suède loafers het beste bij mij passen

Toen ik op de universiteit zat, had ik een kamergenoot die suède droeg en alle andere populaire loafers van Saks en andere bekende schoenenbedrijven. Ze kwam naar de klas met haar nieuwe "hand me downs", hoe dat toen ook heette, en ze zag er altijd erg ongemakkelijk uit. Ik hoorde haar klagen dat haar suède zo stijf en ongemakkelijk was. Ze zou verschillende paar laarzen proberen en elke keer kocht ze er meer en leende ze zelfs de suède laarsjes van mijn vriend een keer toen ik ze echt nodig had.

Dus, terug naar mijn vraag, welke suède loafers passen het beste bij mij? Het antwoord is: comfortniveau. Sommige laarzen zien er misschien beter uit en voelen beter aan bij iemand anders dan bij jou, maar comfort is het belangrijkste loafers vindingrijk. Je wilt een laars die comfortabel zit zodra je hem aantrekt, dus je hoeft niet veel tijd te besteden aan het strijken nadat je thuiskomt van de les. Suède kan ook een beetje lastig zijn om te verzorgen vanwege alle kleine ritsen – als je ze hebt, heb je geluk. Het meeste suède is gemaakt van een ademend materiaal dat schoonmaken gemakkelijk maakt, maar aan de andere kant kan het een beetje warm worden in de winter en kan het gaan stinken als het warm wordt in de zomer.

Een van de grootste fouten die ik mensen zie maken wanneer ze een suède bootie kopen, is niet vooruit kijken naar hun volgende aankoop. Ze weten dat ze wat suède aan hun garderobe willen toevoegen, maar ze zijn niet van plan het voor langere tijd aan te trekken. Ze realiseren zich niet dat het comfortniveau kan dalen als ze dat eenmaal doen, of dat ze de slof maar voor korte tijd aantrekken – dit kan echt van invloed zijn op hoe je ze draagt. Als je van plan bent om je suède loafers een tijdje elke dag te dragen, zou ik je aanraden om in het begin een meer gedempte bootie te kiezen om je comfort hoog te houden.

Klik hier om meer te lezen: Alberto Bellini

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close